Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals LOVE Chanel

Paris Fashion Week is aangebroken, en dat betekent dat de royal-stylisten op scherp staan voor hun cliënten. Vooral tijdens de Chanel-show die de week straks afsluit want… who doesn’t love Chanel? De royals wel in elk geval. In Monaco (waar ze helemáál Karl-fan zijn), maar ook ver daarbuiten. Kij...

Royals LOVE Chanel

Paris Fashion Week is aangebroken, en dat betekent dat de royal-stylisten op scherp staan voor hun cliënten. Vooral tijdens de Chanel-show die de week straks afsluit want… who doesn’t love Chanel?

De royals wel in elk geval. In Monaco (waar ze helemáál Karl-fan zijn), maar ook ver daarbuiten. Kijk je mee?

1. Caroline van Monaco (de BFF van Der Karl)

Ze worden regelmatig (en al jaaaaaren!) samen gespot aan de Franse Rivièra, waarmee prinses Caroline van Monaco zich verzekert van een complete Chanel-garderobe: zij en Karl Lagerfeld zijn heel erg close. En daar plukt ze keer op keer de vruchten van.

2. Kate Middleton[[{"fid":"12667","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"5":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":1304,"width":890,"class":"media-element file-full-body","data-delta":"5"}}]]

Kiest meestal voor minder peperdure labels, maar maakt voor Chanel graag een uitzondering. Toen ze in 2017 naar Parijs ging voor een bezoek, wist ze niet hoe snel ze een design van het modehuis moest aanvragen. Ook is ze al jaren trotse mama van een eigen Chanel-tas.

3. Máxima[[{"fid":"12659","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"7":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":1596,"width":890,"class":"media-element file-full-body","data-delta":"7"}}]]

Onze eigen koningin is meer van de Belgische en Italiaanse designs, maar mooi wel dat ook zij het baasje is van liefst vier echte Chanel-tassen (een roze, een witte, een zwarte en een grijze), die ze ook maar wat graag recyclet. Het mag wel weer een keer, zeggen wij!

4. Charlotte Casiraghi

De dochter van Caroline van Monaco mag dan zelf een van de boegbeelden van Gucci zijn, dat wil nog niet zeggen dat ze niet dankbaar gebruik maakt van mama’s nauwe banden. Bijvoorbeeld hier, tijdens het Rose Ball.

5. Victoria van Zweden

Je ziet haar vaker in iets van H&M, maar voor een feest ter ere van haar vader sprong kroonprinses Victoria eens lekker uit de band en liet ze een nieuw design van Chanel aanrukken.

6. Pauline Ducruet[[{"fid":"12666","view_mode":"full_body","fields":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"11":{"format":"full_body","field_media_source[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"height":1337,"width":890,"class":"media-element file-full-body","data-delta":"11"}}]]

Het nichtje van Caroline van Monaco (de dochter van Stéphanie dus) studeert aan de beroemde Parsons School for Design in New York, en zit dus zéker wel te wachten op een uitnodiging van Chanel. De laatste keer dat ze in een design van Karl werd gespot was tijdens de bruiloft van Albert en Charlene, maar tijdens een eventje in New York vorig jaar straalde ze maar wat gewillig onder het Chanel-logo.