• Royalty

Royals in dezelfde jurken

Royals in dezelfde jurken

Lang niet elke jurk is geschikt voor een royal dame. Dus vissen de vrouwen vaak in dezelfde poel. Met alle modegevolgen van dien.

Schreven we gisteren nog over de look die Kate Middleton afkeek bij de duchess of Kent (86), vandaag hebben we nóg een royal modeduo voor je. Koningin Letizia van Spanje en kroonprinses Victoria van Zweden zijn gespot in dezelfde jurk.

Royals in dezelfde jurken

Reina Letizia droeg het ontwerp van Sandro (ook een geliefd merk bij Máxima, die nu vast wel even oppast met dit nummertje!) maandag in Madrid.

Royals in dezelfde jurken

Oplettende Zweden zagen het al snel: dat is precies de jurk die Victoria in het najaar van 2018 droeg tijdens een bezoek aan Beiroet. Toch staat de jurk ze (een handje geholpen door de riem van Victoria) allebei heel anders. Een prima modematch!

Het gebeurt regelmatig dat twee royals in dezelfde jurk worden gespot. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar Sofia van Zweden en Meghan Markle, Mette-Marit van Noorwegen en Madeleine van Zweden, en natuurlijk Máxima en Charlene in Stella McCartney.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in