Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals in de weer met lipstick: 'Even bijwerken, hoor'

Lippen stiften in het openbaar een faux pas? Als de Queen er geen probleem mee had, dan wij ook niet: 'Even bijwerken, hoor'

queen elizabeth lipstick

Royals? Niets menselijks is hen vreemd. Zoals je soms even wilt checken of je tiara nog goed zit, zo komt ook het moment dat je je lipstick even wenst bij te werken.

Volgens de etiquette dien je je daarvoor even terug te trekken, maar daar hebben deze prinsessen en koninginnen lak aan, het kan ook best even tussendoor.

Tim Graham/Getty Images

Koningin Elizabeth was een grote lipstickfan en verliet het pand niet zonder een kleurtje. Ze had er ook geen problemen mee om even bij te stiften, zoals hier in Fiji in 1977. Zonder spiegeltje, hè? Zelfvertrouwen en ervaring, m'am!

Getty Images

Zo'n Platinum Jubilee Celebration ter ere van jezelf is leuk en aardig, maar laten we eerlijk zijn: een meisje moet prioriteiten stellen.

Getty Images

De enige sporten waar Elizabeth serieus interesse in had, waren die met paarden. Haar aanwezigheid bij de Commonwealth Games was een moetje, waarbij best even gestift kon worden. 

Getty Images

Gezien haar casual techniek is het een wonder dat Elizabeth er altijd keurig gestift uitzag, oefening baart kunst en zo (en er is nooit een lippotlood aan te pas gekomen!) 

Getty Images

Maja Synke prinses van Hohenzollern: geen enkele moeite met een likje lipgloss aanbrengen en publique.

Corbis via Getty Images

Lizanne Kelly houdt de spiegel vast zodat zus Grace zich kan bijstiften. Deze foto is overigens uit haar Hollywoodtijd, toen Grace nog geen prinses van Monaco was.

ANP / Robin Utrecht

En prinses Amalia pakte op St. Maarten even een bliksemsnel mooi-maak-momentje voor zichzelf.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Getty Images