Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals & emoties: de stiff upperlip is gelukkig helemaal uit

Royals & emoties: was het vroeger een doodzonde om te laten merken wat je voelde, de stiff upperlip is gelukkig helemaal uit, ook onder prinsessen.

 Maxima tranen

Ooit was het een doodzonde voor een royal om emoties te tonen, ze dienden overal bovenuit te stijgen en onaangedaan en ongenaakbaar door het leven te schrijden.

Die tijd is gelukkig voorbij, royals zijn ook maar mensen en soms grijpt iets hen dermate aan dat er even tranen te zien zijn.

Spanje

Tijdens de benoeming van Emilio Lora-Tamayo als ere-rector van het UCJC voor het leven kreeg oud-koning Sofia van Spanje het deze week even te kwaad.

Getty Images

Prinses Charlene pinkte zoals veel bruiden op haar grote dag een traantje weg, vooral door de spanning. Het was het begin van eindeloze speculaties over haar huwelijk, dat volgens haar prima is: 'Waarom wil iedereen toch dat we gaan scheiden?'

Getty Images

Prinses Anne, het zusje van koning Charles, mag dan de ijzervreter van de familie zijn, ze hield het niet droog bij het afscheid van de Brittania, het geliefde royal yacht van de familie.

Getty Images

Prins Rainier van Monaco raakte in 2002 ontroerd bij een toespraak tijdens het 26ste Internationale Circus Gala, waarachter hij de drijvende kracht was.

Getty Images

Ook Remembrance Day, de Britse Dodenherdenking, greep koningin Elizabeth steeds meer aan, zoals hier in 2019. Haar familie was onlosmakelijk verbonden met militairen. 

Getty Images

En het was niet voor het eerst dat haar hart even in openbaar brak.

Getty Images

Sophie, hier nog gravin van Wessex, tegenwoordig hertogin van Edinburgh, moest even tot zichzelf komen na de staatsbegrafenis van koningin Elizabeth. Ze was heel close met haar schoonmoeder. 

PPE

Prinses Victoria van Zweden schoot in 2011 even vol toen ze trouwlindes aangeboden kreeg. 

PPE Agency

Victoria en Daniel hadden erg lang op toestemming voor hun huwelijk moeten wachten en trakteerden Stockholm op een absolute sprookjesbruiloft: je kon de gasten wegdragen. 

PPE Agency

Zelfs een ervaren koningin als Sonja van Noorwegen schoot er van vol. 

PPE Agency

En ook koningin Máxima is een echt gevoelsmens, zoals ze ook op Aruba liet blijken. Mooi dat ze tegenwoordig ook deze kant tonen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • PPE Agency