Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royals als hertogin Kate lopen wég met deze laarzen

Ze zijn niet goedkoop, maar lijken eeuwig mee te gaan. Is er sprake van een outdoorsy werkbezoek of een stevige wandeling, dan kun je erop rekenen dat Catherine, de hertogin van Cambridge, uitrukt op haar bruine Penelope Chilvers laarzen. Op de Long Tassel Boots (een soort Spaanse rijlaars) beklo...

Royals als hertogin Kate lopen wég met deze laarzen

Ze zijn niet goedkoop, maar lijken eeuwig mee te gaan.

Is er sprake van een outdoorsy werkbezoek of een stevige wandeling, dan kun je erop rekenen dat Catherine, de hertogin van Cambridge, uitrukt op haar bruine Penelope Chilvers laarzen.

Op de Long Tassel Boots (een soort Spaanse rijlaars) beklom Kate al eens vier uur lang een berg in de Himalaya. Voor sportieve laarzen zijn ze best elegant, omdat ze nogal nauw om de enkel sluiten. Goedkoop zijn ze niet (ze kosten € 599), maar ze  bieden wel kwaliteit: Kate loopt al twintig jaar op haar paar en ook Sophie, de gravin van Wessex en Camilla, hertogin van Cornwall hebben laarzen van het label (hoewel de laatste ook verknocht is aan haar Barbours). 

Prinses Mary van Denemarken loopt er momenteel mee over Groenland (ze draagt hier de Inclement Cropped Tassel Boot, een enkellaars van 395 euro). Het geheim is de kwaliteit: onderhoud ze goed en ze gaan echt heel lang mee. Misschien een goede investering voor het najaar en de winter? In de collectie ook laarzen met een hak, cowboymodellen, chique enkellaarsjes (de Robyn in zwart suède). De prijzen liggen tussen de € 295 en € 635.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in