Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Wedding: prinses Maria Laura trouwt in mini-jurk!

Wat een leuke vintage vibes voor de bruid. In Brussel wordt vandaag een royal wedding gevierd: prinses Maria Laura, dochter van prinses Astrid (de zus van koning Filip) trouwt met William Isvy. Besloten is om het huwelijk door te laten gaan, ondanks het overlijden van koningin Elizabeth van het V...

Royal Wedding: prinses Maria Laura trouwt in mini-jurk!

Wat een leuke vintage vibes voor de bruid.

In Brussel wordt vandaag een royal wedding gevierd: prinses Maria Laura, dochter van prinses Astrid (de zus van koning Filip) trouwt met William Isvy.

Besloten is om het huwelijk door te laten gaan, ondanks het overlijden van koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk.

Laura staat redelijk ver van de troon en het huwelijk wordt gezien als eens privéaangelegenheid. Wel is het programma hier en daar aangepast uit piëteit voor het bevriende koningshuis.

Eerst werd voor de middag het burgerlijk huwelijk gesloten.

(c) Handout Mathieu Golinvaux for Herve Verhoosel

Prinses Maria Laura droeg hiervoor een leuke mini-jurk van Gucci (dus geen Prada), met pumps van hetzelfde label.

(c) Handout Mathieu Golinvaux for Herve Verhoosel

(c) Handout Mathieu Golinvaux for Herve Verhoosel

Heel verrassend en funky – het schept grote verwachtingen voor de bruidsjapon die ze voor het kerkelijk huwelijk later vandaag zal dragen!

Foto (c) ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in