Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal wedding Eugenie niet op tv

Prinses Eugenie (en vooral ook haar vader prins Andrew) zou het graag gewild hebben, maar de BBC bedankt voor de eer: het huwelijk van Eugenie en Jack komt volgende maand niet op televisie. Slecht nieuws voor wie wel in de markt was voor nóg een royal wedding: het huwelijk van prinses Eugenie en ...

Royal wedding Eugenie niet op tv

Prinses Eugenie (en vooral ook haar vader prins Andrew) zou het graag gewild hebben, maar de BBC bedankt voor de eer: het huwelijk van Eugenie en Jack komt volgende maand niet op televisie.

Slecht nieuws voor wie wel in de markt was voor nóg een royal wedding: het huwelijk van prinses Eugenie en haar Jack op vrijdag 12 oktober wordt niet uitgezonden op tv. Bazen bij de BBC zijn bang voor een kijkcijferflop. En dat doet toch een beetje pijn, voor het nichtje van William en Harry en haar vader, de middelste zoon van de queen.

"Het is altijd de bedoeling geweest dat Eugenies bruiloft óók op tv zou komen", delen insiders met de Mail on Sunday. "De BBC is ook benaderd, want die hebben een speciale relatie met Buckingham Palace. Maar zij hebben het aanbod afgeslagen. Ze denken niet dat er genoeg mensen zullen kijken."