Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Tour zonder toestanden? Prinses Anne doet het even voor

Wat een lekkere royal ijzervreter is ze toch. Geen talloze verkleedpartijen, geen drama in de media, geen protesten: prinses Anne (71) lijkt momenteel een Royal Tour Masterclass te geven tijdens haar verblijf in Australië. In het kader van de Platinum Jubilee van koningin Elizabeth, die op haar 9...

Royal Tour zonder toestanden? Prinses Anne doet het even voor

Wat een lekkere royal ijzervreter is ze toch.

Geen talloze verkleedpartijen, geen drama in de media, geen protesten: prinses Anne (71) lijkt momenteel een Royal Tour Masterclass te geven tijdens haar verblijf in Australië.

In het kader van de Platinum Jubilee van koningin Elizabeth, die op haar 95ste geen lange reizen meer maakt, worden leden van de koninklijke Britse familie naar delen van de Gemenebest gestuurd om daar de banden aan te halen.

Kroonprins Charles en zijn vrouw deden Ierland...

... Prins William en hertogin Kate zwoegden zich acht dagen door de Cariben. De Wessex'jes gaan nog naar Antigua and Barbuda, Grenada, St Lucia, en St Vincent en de Grenadines.

En prinses Anne mag dus in haar eentje (oké, haar man Sir Tim Laurence is voor de gezelligheid mee, maar speelt geen grote rol) heel Australië en Papua-Nieuw-Guinea coveren...

...wat wel iets zegt over het vertrouwen dat haar moedertje in haar heeft.

De prinses ontkwam niet aan een koetsritje #traditie

Ze opende er onder andere de Royal Easter Show.

En daar was ze niet voor het eerst, in 1970 was ze er ook al eens met haar ouders en broer Charles. 

... een soort jaarmarkt

…en sprak met brandweermensen, bewoners en nabestaanden van slachtoffers van de hevige natuurbranden en overstromingen die regelmatig in Australië woeden.  

Een Royal Tour van Anne is nooit sensationeel, al kun je wel met haar lachen. En na al het drama rond haar broer Andrew en de controverses die bij de Cambridge'jes in de Cariben oplaaiden kun je je voorstellen dat de PR-afdeling van Buckingham Palace momenteel even opgelucht achterover leunt.

Plus: als je even niet oplet, gooit HKH er toch nog even een fashionmomentje in: love de rode jas die ze voor een Garden Party droeg. 

Foto's (c) Getty Images, The Royal Family

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in