Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal round-up: Sussex verliest kroon, Zweden heeft corona

Even scrollen, helemaal op de hoogte! Het was één al al Harry, Meghan en Oprah deze week, maar er gebeurde meer in koninklijke kringen. We praten je even helemaal bij. ENGELAND Na het spraakmakende interview met Oprah Winfrey lijken de hertog en hertogin van Netflix, euh, Sussex, afscheid te hebb...

Royal round-up: Sussex verliest kroon, Zweden heeft corona

Even scrollen, helemaal op de hoogte!

Het was één al al Harry, Meghan en Oprah deze week, maar er gebeurde meer in koninklijke kringen. We praten je even helemaal bij.

ENGELAND

Na het spraakmakende interview met Oprah Winfrey lijken de hertog en hertogin van Netflix, euh, Sussex, afscheid te hebben genomen van verwijzingen naar hun koninklijke status. Ze corresponderen nu op briefpapier van hun Archewell stichting in plaats van op briefpapier met een kroontje.

De Oostenrijkse aartshertog van Habsburg dacht zo het zijne van de Sussex'jes bij Oprah.

Charles en Camilla waren de eersten die na het interview een openbaar werkbezoek hadden, op een priklocatie. Het was vooral business as usual.

William was de eerste die er commentaar op gaf:

William was meegekomen naar een werkbezoek van Kate...

... vermoedelijk om haar (in een roze Max&Co) geen spitsroeden te laten lopen. Hij is een heer!

Op zaterdag bezocht Kate de herdenkingsplek voor de vermoorde Sarah Everard, een zaak die veel losmaakt in Engeland, waar veel vrouwen zich onveilig voelen op straat. De hertogin legde er narcissen uit de tuin van Kensington Palace neer, maar was haar mondkapje vergeten...

Gravin Sophie, ook bekend als de stille kracht van de Windsors, sprong intussen gewoon bij de Voedselbank bij, zoals ze al maanden doet. 

De Queen zocht het intussen hogerop en bewonderde het oppervlak van Mars. As you do.

ZWEDEN

Kroonprinses Victoria en prins Daniel raakten allebei besmet met covid-19 en zitten voorlopig in isolatie met Estelle en Oscar. Vooral Daniel wordt extra in de gaten gehouden, hij is met een donornier kwetsbaar voor complicaties.

Vrolijker nieuws uit Florida, waar prinses Adrienne 3 jaar is geworden. Prinses Madeleine deelde deze foto van haar jongste dochter.

DENEMARKEN

In Kopenhagen speechte kroonprinses Mary virtueel over Internationale Vrouwendag...