Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal Relaties? Ze zijn net als die van ons...

Jij maakt even werk van je look, hij doet geen moeite!  Royals? Ze zijn net als wij. Maak je er à la hertogin Kate als vrouw een beetje werk van om er leuk uit te zien, houdt hij gewoon de broek  ↑ aan die hij ook al in het vliegtuig droeg. En een stropdas kan er óók al niet vanaf.  Het komt ook ...

Royal Relaties? Ze zijn net als die van ons...

Jij maakt even werk van je look, hij doet geen moeite! 

Royals? Ze zijn net als wij. Maak je er à la hertogin Kate als vrouw een beetje werk van om er leuk uit te zien, houdt hij gewoon de broek  ↑ aan die hij ook al in het vliegtuig droeg. En een stropdas kan er óók al niet vanaf. 

Het komt ook in Nederland regelmatig voor dat koningin Máxima vlijtig aan de slag is gegaan met de föhn. Plus: een zonnige  Zimmerman uitgekozen, speciaal een ceintuur van Oscar de la Renta erbij gezocht, hakken aan, in de make-up – the works. En haar man? Die kwam rechtstreeks onder de douche vandaan. Het overhemd was gestreken, zullen we maar zeggen.

Vooruit, nog eentje: vorig jaar gingen de Oranjes na Koningsdag nog even langs de Streamers. Voor Máxima is 'casual' in dit geval een jumpsuit van Elie Saab met een capejas erover. ZM geloofde het wel en was al helemaal klaar voor een koud biertje.

Kroonprins Frederik is notoir achteloos wat betreft zijn uiterlijk en vaak te spotten in voddige sjaaltjes en gekreukelde kleding. Zijn vrouw Mary daarentegen, is zelfs gesoigneerd op een voetbaltribune #respect

Meghan, de hertogin van Sussex, had even werkgemaakt van haar Global Citizenmomentje: heur haar was kunstzinnig verward gestyled, het hippe jurkje was van Valentino, torenhoge hakken eronder, eindeloze benen met glow - er was duidelijk een paar uur groomen in geïnvesteerd. Echtgenoot Harry? Er kon nog geen stropdas vanaf.

En dat je je als kroonprinses voor volk en vaderland in klederdracht hult en hij gewoon een pak aantrekt en zijn lompe sporthorloge omhoudt: Gemakzuchtige Mannen, Editie Haakon van Noorwegen.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in