Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal modesamenwerking: Preen x L.K. Bennett

Kate Middleton is groot fan van beide merken, en nu slaan Preen en L.K. Bennett de handen ineen voor een chique samenwerking vol musthaves. Het luxe high street-merk L.K. Bennett streeft er al jaren naar om de glamour van designermode naar de ‘normale’ winkelstraat te brengen. Of nou ja, normaal…...

Royal modesamenwerking: Preen x L.K. Bennett

Kate Middleton is groot fan van beide merken, en nu slaan Preen en L.K. Bennett de handen ineen voor een chique samenwerking vol musthaves.

Het luxe high street-merk L.K. Bennett streeft er al jaren naar om de glamour van designermode naar de ‘normale’ winkelstraat te brengen. Of nou ja, normaal… L.K. Bennett is altijd een prijzig label geweest. Maar wel eentje met de goedkeuring van de Duchess of Cambridge.

Net als Michelle Obama

Zij hult zich óók graag in de designs van Preen, een merk dat ook gedragen wordt door Beyoncé, Cate Blanchett, Michelle Obama en Gwyneth Paltrow. En laten die nou net een – iets goedkopere, verwacht geen wonderen – collectie hebben gemaakt in samenwerking met L.K. Bennett. Vol jurken die duidelijk op Kate's lijf geschreven zijn.

De stukken zijn nu (online) te koop bij L.K. Bennett. Hieronder onze favorieten, die Kate wie weet straks ook in de kast heeft hangen.