Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal kerstwensen, het houdt niet op!

Een gelukkig kerstfeest gewenst, uit vele kastelen. Er zijn de afgelopen weken al veel royal kerstkaarten binnengekomen en natuurlijk ook de Pittige Kerstboodschap van de Queen. Maar de andere royals hebben evenmin stilgezeten, kijk maar. Toespraak ter gelegenheid van Kerstmis en Nieuwjaar 2019ht...

Royal kerstwensen, het houdt niet op!

Een gelukkig kerstfeest gewenst, uit vele kastelen.

Er zijn de afgelopen weken al veel royal kerstkaarten binnengekomen en natuurlijk ook de Pittige Kerstboodschap van de Queen. Maar de andere royals hebben evenmin stilgezeten, kijk maar.

Koning Filip van België houdt zijn kersttoespraak altijd in drie talen: Nederlands, Frans en Duits.

Prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden plaatsten deze lieve foto met hun zoontjes prins Alexander en prins Gabriel.

En koning Carl Gustaf en koningin van Zweden stuurden dit kerstkiekje de wereld in...

...en hadden aan hond Brandy  - met feestelijke strik! - afleiding met een enorme aaibaarheidsfactor.

 De Zweedse koning hield uiteraard ook een kersttoespraak, met de familie nadrukkelijk in beeld. 

Hertogin Kate maakte deze spontane foto van de Cambridge'jes eerder dit jaar bij hun buitenhuis in Norfolk en deelde die vandaag online. 

En dit is de officiële van het stel, genomen onder meer zomerse omstandigheden.

De Queen herinnerde volk en vaderland nog even aan haar 68ste kersttoespraak...

...en voegde er een inmiddels veel besproken foto bij. 

In de speech zelf kwam zowaar nog een vleugje Sussex voorbij: "Philip en ik zijn verrukt over de komst van ons achtste achterkleinkind."

Prins Albert en prinses Charlene zetten de Mascottes van Monaco in.

Prins Nikolaos en prinses Tatiana van Griekenland kozen voor een klassiek feestkiekje.

En de Griekse kroonprinselijke familie in New York hield het chill.

Koningin Azizah viert zelf geen kerst, maar is plaatsvervangend happy voor iedereen die dat wel doet.

De Bourbons-Twee Siciliën kozen voor een traditioneel en wat gemakzuchtig kerstkiekje – we hebben wel eens iets uitbundigers van hen gezien, al zien de prinsessen er weer wel prachtig uit.

Er volgde dan ook al snel nóg een kerstkiekje.

Koning Felipe van Spanje hield een weinig dynamische kersttoespraak, maar had wel rugdekking van een mooie boom.

Compleet met het jaaroverzicht duurde het ruim 50 minuten waarmee Felipe dit jaar de absolute winnaar van de Royal Kersttoespraak Battle is.

In Luxemburg was geen sprankje kerst te bekennen bij groothertog Henri's kersttoespraak #gemistekans

Nicolas en Alina van Roemenië poseerden bij hun kerstboom in Boekarest...

...en prinses Elia van Albanië las feestelijk voor uit eigen werk...

...om vervolgens nog even met prins Leka te poseren voor wat royal voorouders. 

De Oranjes kozen voor een nog niet eerder gezien kiekje dat is gemaakt in Sevilla, waar Willem-Alexander en Máxima met hun dochters vierden dat ze elkaar er 20 jaar eerder hadden leren kennen. Love the sassy blik van Amalia! 

Foto's van het Christmas Pudding momentje van de Windsors hadden we, nu zijn er ook bewegende beelden. Heerlijk hoe George de boel lekker aanstampt. En kudos voor de Queen om ook binnenshuis haar handtas te dragen bij een quasi culinair klusje.

In Zweden - hoeveel kerstrode jurken heeft prinses Victoria toch maar niet? - ging het kroonprinselijke paar langs bij het plaatselijke politiestation om ze te bedanken voor alles was ze het afgelopen jaar hadden gedaan in het algemeen en voor de koninklijke familie in het bijzonder.

Prinses Estelle lijkt ons klaar om de boel over te nemen...

...en dit was toch wel een hoogtepuntje voor prins Oscar.  

Voor wie 'm gemist heeft in de post over de Queen's kersttoespraak: Baby Sussex is de absolute ster van de Sussex'jes die momenteel in Canada verblijven.

Die van de Yorks is... voer voor psychologen. Het is duidelijk dat ze het rampjaar met prins Andrews betrokkenheid bij het Jeffrey Epstein-schandaal graag achter zich willen laten. En het is lief dat prinses Beatrice en prinses Eugenie de kaart ook hebben getekend om te laten zien dat ze achter hun vadertje staan. Maar om nu het achterwerk van je Norfolk Terrier in de bosjes op een kerstkaart te zetten? 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in