Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal-inspo: fluweel is dé winterlook

Koningin Máxima liet het tijdens de première van Galapagos in Amsterdam maar weer eens zien: fluweel is hartstikke chic, makkelijk te dragen én geeft direct een winterse glamourlook. En ja, dan weten royals er de weg wel naar. Het was natuurlijk de pantalon van de koningin die met name in het oog...

Royal-inspo: fluweel is dé winterlook

Koningin Máxima liet het tijdens de première van Galapagos in Amsterdam maar weer eens zien: fluweel is hartstikke chic, makkelijk te dragen én geeft direct een winterse glamourlook. En ja, dan weten royals er de weg wel naar.

Het was natuurlijk de pantalon van de koningin die met name in het oog sprong. Maar onderschat vooral ook de kracht van haar top niet. Máxima droeg al eens vaker iets vergelijkbaars: zwart maar toch feestelijk, en multi-inzetbaar.

Ook veel andere royals grijpen naar het zwart, al zijn er natuurlijk uitschieters die een fellere kleur ook wel aandurven. Wij zijn benieuwd of Máxima richting het einde van het jaar vaker naar fluweel zal grijpen. In december 2018 deed ze dat namelijk wél.

Hieronder in elk geval volop royal inspiratiemateriaal.