Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Royal bachelor van de markt

Hij is al jaren misschien wel de meest begeerde vrijgezel van Europa, maar Albert von Thurn und Taxis zou nu, tot grote vreugde van zijn moeder, eindelijk onder de pannen zijn. De 34-jarige Albert (die naar schatting zo’n anderhalf miljard waard is), is een Duitse aristocraat, zakenman en autocou...

Royal bachelor van de markt

Hij is al jaren misschien wel de meest begeerde vrijgezel van Europa, maar Albert von Thurn und Taxis zou nu, tot grote vreugde van zijn moeder, eindelijk onder de pannen zijn.

De 34-jarige Albert (die naar schatting zo’n anderhalf miljard waard is), is een Duitse aristocraat, zakenman en autocoureur. Sinds zijn vader (vorst Johannes von Thurn und Taxis) in 1990 overleed, staat hij al op lijsten met de jongste miljardairs ter wereld.

Dat trekt vanzelfsprekend de aandacht, maar vooralsnog leek Albert alleen oog te hebben voor zijn moeder Gloria. Daar is volgende het Duitse blad Bunte (dat erom bekend staat banden te hebben met de Duitse ‘royal family’) nu verandering in gekomen: Albert zou zijn hart hebben verloren aan de mooie bankier Patricia Merkl.

De twee werden onlangs samen gespot op een feestje, waar mama Gloria off the record zou hebben laten weten dolgelukkig te zijn met de romance van haar zoon. Met een meisje uit haar eigen Regensburg, nota bene.

Albert (en mommy dearest) in 2006 en 2016

Die blijdschap laat zich volgens insiders makkelijk uitleggen. Albert – die de afgelopen tien jaar aardig is opgedroogd – heeft altijd gezegd dat hij voor ‘de ware’ wel terug zou willen verhuizen naar Duitsland. Daar kleeft nóg een mooi lokkertje aan: momenteel woont Albert in Rome, maar er wacht hem in Regensburg een heus kasteel, mocht hij daar weer willen gaan wonen.