Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rouge l'Absolu: Máxima in een rode Max!

Wie zegt dat je Chinees rood niet met bordeaux kunt dragen? Als we koningin Máxima even als graadmeter voor het royal humeur nemen, dan lijkt de tijd van een tikje troosteloos voor een scherm zitten in iets beige's voorbij. HM heeft er overduidelijk plezier in weer veelvuldig live op werkbezoek t...

Rouge l'Absolu: Máxima in een rode Max!

Wie zegt dat je Chinees rood niet met bordeaux kunt dragen?

Als we koningin Máxima even als graadmeter voor het royal humeur nemen, dan lijkt de tijd van een tikje troosteloos voor een scherm zitten in iets beige's voorbij.

HM heeft er overduidelijk plezier in weer veelvuldig live op werkbezoek te kunnen en dat is ook af te lezen aan haar kledingkeuze: meer kleur, hier en daar weer wat vertrouwde flamboyance.  

Zo ook afgelopen vrijdag, toen ze lekker vlamde in een Max Mara jas over een rode basis...

... wijde broek, hippe top met koordjesstrik en klokmouwen. Erbij de Urban Story Mandalay Foldover clutch en haar Gianvito Rossi pumps. In de collectie sieraden een Rolex en ook haar van Dinh Van armband werd weer eens gelucht.

En rood combineerde ze al eerder succesvol met bordeaux.

Nu is rood altijd een goede powerlook voor Máxima, denk maar aan haar trusty Claes Iversen pak.

Ze ontdekte de power van rood al heel vroeg in haar royal bestaan. 

Vergaderrood, altijd empowerend.

En ook in de categorie cool en edgy doet rood het goed. 

Foto's (c) Brunopress, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in