Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Rose Ball Monaco: verrassing!

Het Rose Ball in Monte Carlo is al niet te missen omwille van de prachtige plaatjes, maar kende dit jaar ook nog eens twee grote onthullingen. Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline, kondigde tijdens het bal aan dat ze verloofd is met producent Dimitri Rassam (en showde direct haar diamante...

Rose Ball Monaco: verrassing!

Het Rose Ball in Monte Carlo is al niet te missen omwille van de prachtige plaatjes, maar kende dit jaar ook nog eens twee grote onthullingen.

Charlotte Casiraghi, de dochter van Caroline, kondigde tijdens het bal aan dat ze verloofd is met producent Dimitri Rassam (en showde direct haar diamanten ring). Schoonzus Beatrice onthulde voor het eerst haar babybuikje. Er werd al langer gefluisterd dat zij en Pierre Casiraghi voor de tweede keer een kindje verwachten.

Het was een feestje voor de trotse Caroline (en date Karl Lagerbaard, eh… feld), die sowieso vol in de spotlights stond tijdens deze editie van het bal: Albert en Charlene bleven dit jaar thuis met de kinderen. Gelukkig straalt de rest van de familie voor tien.

Beeld: Getty Images