Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ren je rot! Deense royals doen mee aan Royal Run

Zelfs Hare Koninklijke Hond wilde meedoen. De Royal Run werd in 2018 het leven geroepen ter ere van de 50ste verjaardag van kroonprins Frederik. Het idee erachter is dat iedereen beter wordt van een beetje lichaamsbeweging. De eerste editie was een succes: kroonprinses Mary en de kinderen liepen ...

Ren je rot! Deense royals doen mee aan Royal Run

Zelfs Hare Koninklijke Hond wilde meedoen.

De Royal Run werd in 2018 het leven geroepen ter ere van de 50ste verjaardag van kroonprins Frederik. Het idee erachter is dat iedereen beter wordt van een beetje lichaamsbeweging.

De eerste editie was een succes: kroonprinses Mary en de kinderen liepen in Kopenhagen, terwijl Frederik van stad naar stad hopte om overal een eindje mee te lopen met de plaatselijke Royal Runs.

Door corona kwam het event 2,5 jaar stil te liggen, maar omdat gisteren alle coronamaatregelen in Denemarken zijn afgeschaft, kon die van 2021 gewoon doorgaan. En men had er zin in!  Frederik holde zelf in Sonderborg.

En prinses Mary nam het vliegtuig om in Aalborg te gaan rennen. Ze deed de vijf kilometer "maar of de uitdaging nu een mijl is, vijf kilometer of de tien kilometer waar mijn man zich de laatste tijd instort, het gaat erom dat we een mooie gedeelde ervaring hebben."

Ook prins Vincent, prinses Isabella en prinses Josephine deden mee, zij namen de honneurs waar in Kopenhagen.

Hond Grace was ook helemaal in de stemming...