Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Queen: 'Ik stal toiletpapier op Buckingham Palace'

Heel royal is het niet, maar dat past wel bij Olivia Colman. De nieuwe koningin Elizabeth van The Crown stal een souvenir toen ze op Buckingham Palace was: een rol toiletpapier. De actrice en haar man mochten dit jaar naar Buckingham Palace voor een evenement met prins William. En konden zich, oo...

Queen: 'Ik stal toiletpapier op Buckingham Palace'

Heel royal is het niet, maar dat past wel bij Olivia Colman. De nieuwe koningin Elizabeth van The Crown stal een souvenir toen ze op Buckingham Palace was: een rol toiletpapier.

De actrice en haar man mochten dit jaar naar Buckingham Palace voor een evenement met prins William. En konden zich, ook al heeft zij nu toch soort van royal banden, niet inhouden.

Toiletpapier

"Mijn man stal een rol toiletpapier", bekende de Oscarwinnares deze week aan de Sunday Times. "Gewoon om te kunnen zeggen dat die uit Buckingham Palace komt!"

Kijkt het paleis mee?

Zelf trok de actrice de stoute schoenen aan en vroeg ze William of hij The Crown keek. "Ik was heel oncool, en hij heel charmant", aldus Olivia. "Ik vroeg hem of hij ook keek, en hij zei van niet."

Daarmee lijkt hij binnen de Britse royal family overigens in de minderheid. Zelfs de queen zelf zou wel eens een aflevering van de Netflix-serie hebben gezien.

Het langverwachte derde seizoen van The Crown is vanaf zondag 17 november in zijn geheel te zien op Netflix.

Beeld: Netflix

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in