Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Proost! Dit zijn Máxima's favoriete verjaardagswijnen

Voor de 50ste verjaardag van HM gaat er vast een mooie fles open! Of er champagne plopt weten we natuurlijk niet zeker, maar de kans dat één van Máxima's favoriete flessen wijn morgen opengaat op Paleis Huis ten Bosch is wel héél aanzienlijk. Máxima kent natuurlijk haar Argentijnse wijnen, en zou...

Proost! Dit zijn Máxima's favoriete verjaardagswijnen

Voor de 50ste verjaardag van HM gaat er vast een mooie fles open!

Of er champagne plopt weten we natuurlijk niet zeker, maar de kans dat één van Máxima's favoriete flessen wijn morgen opengaat op Paleis Huis ten Bosch is wel héél aanzienlijk.

Máxima kent natuurlijk haar Argentijnse wijnen, en zou met name als een blok zijn gevallen voor die van het vooraanstaande Argentijnse wijnhuis Catena. Ook leuk: veel van hun (instap)wijnen zijn gewoon bij de Gall & Gall te bestellen.

Majesteit grijpt volgens insiders het liefst naar een fles Chardonnay of Malbec van Catena. Volgens wijnkenner Onno Kleyn shopt Máxima het liefst de Catena 'High Mountain Vines' uit de Andes, met smaken als ananas, boter en vanille.

De Malbec, een van de nationale trotsen van Máxima's moederland is juist veel steviger, met veel tannines die perfect combineren bij het zo populaire Argentijnse gegrilde vlees. Proefnotities: cassis, kersen, mokka en chocolade, met een hintje peper.

Wij nemen het graag van Majesteit aan.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in