Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinsessenkracht: de A's stelen de show

Kleine meisjes worden, letterlijk, groot. In de afgelopen jaren zagen we het steeds meer gebeuren: Amalia, Alexia en Ariane groeiden langzaam naar de lengte van hun toch al niet kleine ouders toe. En dit jaar is het helemaal buitengewoon hard gegaan. Vooral met prinses Ariane. Die er vorig jaar n...

Prinsessenkracht: de A's stelen de show

Kleine meisjes worden, letterlijk, groot.

In de afgelopen jaren zagen we het steeds meer gebeuren: Amalia, Alexia en Ariane groeiden langzaam naar de lengte van hun toch al niet kleine ouders toe. En dit jaar is het helemaal buitengewoon hard gegaan. Vooral met prinses Ariane.

Die er vorig jaar nog zó uitzag (op aanzienlijke sleehakken)...

En anno 2021 zo

De jongste van Willem-Alexander en Máxima (14) mag weliswaar hakken aan hebben, ze komt al bijna boven grote zus Amalia uit. Die toch op beduidend hogere hakken torent, zoals ze van haar moeder met de paplepel ingegoten krijgt. Alexia koos juist weer voor een fijn sneakertje, en was daarmee tijdens deze shoot officieel het kleintje van de familie.

Wat een star power hebben wij toch, in Huis ten Bosch. Dat weet het koningspaar ook. Tijdens het gesprek na de fotosessie spraken ze uitvoerig over hun meiden, specifiek ook nog even over Amalia's diploma.

"Gisteren liep ze nog de basisschool binnen, nu loopt ze met een diploma de andere school uit", zei de koning. "We zijn heel trots op haar, ze heeft heel hard gewerkt", vulde Máxima aan.

Dat mag gevierd, en dat gebeurt zoals we inmiddels al wel wisten in Griekenland. Normaliter doet de familie geen uitspraken over hun vakantiebestemming, maar vandaag grapte Willem-Alexander: "Zoals altijd gaan we niet zeggen waar we heen gaan, dus ik ga ook niet zeggen dat we naar Griekenland gaan."

Ook de Oranjes geven toe de laatste dag te pas en te onpas op reisopwijs.nl te zitten. Willem-Alexander: "We kijken wat de mogelijkheden en maatregelen daar zijn." Máxima: "De dankbaarheid is groot als we wel mogen gaan, we moeten gewoon flexibel zijn."

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in