Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinsessen-throwback: lekker Sinterklaasliedjes zingen met de A's

Een lekker stukje Oranje-nostalgie op 5 december: prinsessen Amalia, Alexia en Ariane doen een potje Zie ginds komt de stoomboot.

Prins Willem Alexander, Prinses Maxima, Prinses Amalia, Prinses Alexia en Princes Ariane Sinterklaas

Of je nou nog vol in de Sinterklaas zit of al jaren niet meer meedoet. Het blijft leuk om te zien hoe kinderen reageren op de Goedheiligman. En het slaat in Nederland niemand over.

Zo ook toen nog prinses Máxima, natuurlijk niet groot geworden met de Sint, die voor een documentaire in 2011 (toen ze 40 werd) een cameraploeg thuis verwelkomde ergens eind november.

Fijn, want daardoor hebben we nu dus nog bewegende beelden van Amalia, Alexia en Ariane die uit volle borst Sinterklaasliedjes zingen. Dansen met lieve maillots aan. Pietenmutjes dragen. Alles wat je maar wilt van een goede Sinter-throwback.

En ja: de Prinses van Oranje pakte ook nog even haar solomomentje met Zachtjes gaan de paardenvoetjes. Het is het dichtstbij dat we ooit gaan komen bij een concert van Amalia, bekende ze in 2021 in het boek dat Claudia de Breij over haar schreef.

Het is welbekend dat onze prinsessen zeer muzikaal zijn en net als hun moeder houden van zingen. Amalia: “Zingen is iets dat ik voor mezelf houd. Iedereen heeft een telefoon met een camera. Als iemand het filmt en online zet, is het niet meer van mijzelf.”

Gelukkig hebben we de docu nog.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • Brunopress/Patrick van Emst