Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Sirivannavari en haar liefde voor Parijs

De Thaise prinses laat geen modeshow aan zich voorbij gaan. Prinses Sirivannavari Nariratana Rajakanya is een bijzonder geval aan het Thaise hof. Als dochter van koningin Vajiralongkorn en zijn tweede vrouw Mom Sujarinee werd ze in 1996 verbannen naar Engeland. Later liet haar vader haar ontvoere...

Prinses Sirivannavari en haar liefde voor Parijs

De Thaise prinses laat geen modeshow aan zich voorbij gaan.

Prinses Sirivannavari Nariratana Rajakanya is een bijzonder geval aan het Thaise hof. Als dochter van koningin Vajiralongkorn en zijn tweede vrouw Mom Sujarinee werd ze in 1996 verbannen naar Engeland. Later liet haar vader haar ontvoeren en terug naar Thailand brengen, waar ze in 2005 de titel prinses kreeg en van Doorluchtige Hoogheid tot Koninklijke Hoogheid promoveerde.

Sindsdien kan ze doen en laten wat ze wil: van haar schatrijke vader krijgt ze een onbeperkte toelage en mag ze onbeperkt met een van zijn privévliegtuigen de wereld rondvliegen. Sirivannavari draait mee in de koninklijke familie, maar is ook een fanatiek ruiter, onderneemster en ontwerpster – het hof promoot haar werk zonder enige terughoudendheid – en zorgt vaak voor een vrolijke noot tijdens officiële momenten. Dit was tijdens de kroning van haar vader, rechts haar halfbroer, kroonprins Dipangkorn.

Sirivannavari woont in haar eigen paleis op het paleisterrein in Bangkok met twaalf Yorkies en lijkt erg aan haar vrijheid gehecht; je hoort nooit iets over een eventuele relatie.

Haar grote liefde is fashion en ze maakt dan ook altijd graag haar opwachting tijdens Paris Fashion Week, zonder uitzondering gekleed in haute couture, want aan prêt-à-porter doet de prinses niet. Leuk om te zien hoe haar zelfvertrouwen de laatste jaren is gegroeid, kijk maar.   

Saint-Laurent, 2013.

Louis Vuitton, 2014.

Chanel, 2014.

Nogmaals Chanel, 2014.

Dior, 2014.

Dior, 2015.

Chanel, 2015.

Nogmaals Chanel, 2015.

Valentino, 2016.

Chloe, 2016.

Dior, 2016.

Dior, 2017.

Dior, 2018.

Nogmaals Dior, 2018.

Chanel, 2018.

Balmain, 2018.

Dior, 2019.

Foto's © ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in