Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mary opent haar nieuwe werkjaar kalmpjes

Een festival openen is een leuke manier om er weer een beetje in te komen. Geen royal die na de vakantie het nieuwe werkjaar opent met een ingewikkelde speech, ze proberen er liever wat rustiger weer in te komen. Zo ook kroonprinses Mary van Denemarken die het Bloemenfestival van Odense opende, e...

Prinses Mary opent haar nieuwe werkjaar kalmpjes

Een festival openen is een leuke manier om er weer een beetje in te komen.

Geen royal die na de vakantie het nieuwe werkjaar opent met een ingewikkelde speech, ze proberen er liever wat rustiger weer in te komen.

Zo ook kroonprinses Mary van Denemarken die het Bloemenfestival van Odense opende, een vrolijk agendapuntje zonder haken of ogen.

Thema van het festival is 'De avontuurlijke tuin' en beschermvrouw Mary koos voor de gelegenheid een alles behalve avontuurlijke Erdem met een fraai bloemenmotief en erbij Michel Vivien sandalen, volgens de Fashion Detectives van UFO No More.

Ze doopte er een nieuwe roos in, die is ontwikkeld voor Mayte Garcia, die was getrouwd met zanger Prince. Hij droeg zijn nummer 'The Most Beautiful Girl in the World' aan Mayte op, de roos heet daarom   'The Most Beautiful’.

Verder nog iets? Yep, een rondleiding, praten met leerlingen en studenten en meehelpen bij de bouw van een insectenhotel. All in a day's work!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in