Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margriet en prof Pieter dansen in New York

De foxtrot gaat ze nog altijd soepel af. Prinses Margriet en professor Pieter van Vollenhoven laten maar zelden verstek gaan bij het Stuyvesant Bal in New York. Het bal wordt jaarlijks georganiseerd door de 'Netherland-America Foundation' waar ze beschermvrouwe en beschermheer van zijn. Gisteravo...

Prinses Margriet en prof Pieter dansen in New York

De foxtrot gaat ze nog altijd soepel af.

Prinses Margriet en professor Pieter van Vollenhoven laten maar zelden verstek gaan bij het Stuyvesant Bal in New York. Het bal wordt jaarlijks georganiseerd door de 'Netherland-America Foundation' waar ze beschermvrouwe en beschermheer van zijn.

Gisteravond was het weer zo ver, prinses Margriet zag er prachtig uit in een blauwe jurk van Addy van den Krommenacker. Ze had er de Zonnestraal tiara en het honingraat-collier bij gekozen - fraaie keuzes en eigenlijk maakt ze die altijd voor het bal, kijk maar naar deze throwback foto's van eerdere edities waarop ze in New York over het parket zwierden.

1989

1995

2006

Dat was een speciale editie...

...want toen waren prins Bernhard (nog zonder Moeilijke Bril!) en prinses Annette en prins Floris en prinses Aimée er ook bij.  

2008

2009

Ook dat jaar waren er kinderen assorti bij...

...en nichtje prinses Carolina, de dochter van prinses Irene (tweede van links). 

2011

2013

2014

2016

2017

2018

2019

Leuk om te zien dat die twee het nog altijd gezellig hebben samen. A good time was had by all, we're sure.

Foto's (c) PPE Agency, ANP, dank aan Rick Evers voor het label ID

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in