Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Margriet: aapjes kijken

Bij de beesten af, de ochtend van prinses Margriet. Uitstel, geen afstel: prinses Margriet heeft vandaag in de Apenheul alsnog het nieuwe voedselbos voor dwergapen geopend. Dat zou ze eigenlijk begin april doen, maar dat ging dus mooi niet door. De beschermvrouwe van de Stichting Apenheul toog de...

Prinses Margriet: aapjes kijken

Bij de beesten af, de ochtend van prinses Margriet.

Uitstel, geen afstel: prinses Margriet heeft vandaag in de Apenheul alsnog het nieuwe voedselbos voor dwergapen geopend. Dat zou ze eigenlijk begin april doen, maar dat ging dus mooi niet door.

De beschermvrouwe van de Stichting Apenheul toog deze woensdag alsnog naar het Apeldoornse voor een bezoekje aan het bijzodere bos. Daar lopen verschillende soorten dwergapen los. Zij eten van een ruim 100 meter lange insectenmuur en de wilde bloemen en fruitbomen die in het bos geplant zijn.

Gevaarlijk...

Heel biodivers allemaal, en natuurlijk hartstikke fotogeniek. Dat bos, de apen, en de prinses die er duidelijk lol in had.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in