Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mako schuwt de 'Sussex-aanpak'

Mocht je zitten te wachten op een tell-all-interview... ...dat gaat dus niet gebeuren. Nu prinses Mako van Japan klaar is om met haar nieuwbakken echtgenoot naar New York te vertrekken, wil ze anonimiteit en rust. En vooral níet het pad van Harry en Meghan bewandelen. Na hun huwelijk was er een b...

Prinses Mako schuwt de 'Sussex-aanpak'

Mocht je zitten te wachten op een tell-all-interview...

...dat gaat dus niet gebeuren. Nu prinses Mako van Japan klaar is om met haar nieuwbakken echtgenoot naar New York te vertrekken, wil ze anonimiteit en rust. En vooral níet het pad van Harry en Meghan bewandelen.

Na hun huwelijk was er een broodnodige korte persconferentie over hun vertrek uit Japan. En that's it. Daar werd namelijk nog even specifiek naar gevraagd tijdens haar laatste paar minuten spotlights in Japan.

Vredig leven

"Onze verloving hebben we nooit als een schandaal gezien, al is niet iedereen het daar mee eens", aldus Mako. "Dat we vergeleken worden met Harry en Meghan, daar laat ik me niet over uit. Maar ik wil geen vragen beantwoorden over mijn toekomstige privéleven. Ik wil geen interviews geven. Ik wil gewoon een vredig leven leiden in mijn nieuwe woonplaats."

Niet geslaagd

Waar het nog wél even de vraag is wat de voormalig prinses en haar man gaan doen om hun appartementje met één slaapkamer op Manhattan te bekostigen. Daags na hun jawoord bleek Kei, de man van Mako, niet geslaagd te zijn voor rechtbankexamen, wat wel nodig is wil hij aan de slag bij het advocatenkantoor dat hem in de arm heeft genomen.

Ongeveer de helft van de mensen die examen doet, zakt voor die zogenaamde bar. In februari mag hij het opnieuw proberen.

Beeld: Getty Images/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in