Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Märtha Louise: 'Ik vind het best leuk om 50 te zijn'

Hare Hoogheid blikt terug op een roerige periode. Het leven van prinses Märtha Louise van Noorwegen is niet altijd gemakkelijk geweest. Opgroeien als hoogsensitief kind in een tijd waarin hiervoor nog niet zoveel aandacht was en in een omgeving die vooral om beheersing en protocol vraagt helpt da...

Prinses Märtha Louise: 'Ik vind het best leuk om 50 te zijn'

Hare Hoogheid blikt terug op een roerige periode.

Het leven van prinses Märtha Louise van Noorwegen is niet altijd gemakkelijk geweest. Opgroeien als hoogsensitief kind in een tijd waarin hiervoor nog niet zoveel aandacht was en in een omgeving die vooral om beheersing en protocol vraagt helpt dan niet.

Haar huwelijk liep stuk, haar ex Ari Behn, de vader van dochters Maud (18), Leah (16) en Emma (12) pleegde zelfmoord en Märtha Louise verloor haar hart aan omstreden zelfverklaarde sjamaan Durek Verrett, wat haar op de nodige kritiek kwam te staan.

De rust lijkt te zijn weergekeerd sinds ze een paar kordate beslissingen nam. De belangrijkste was dat ze er de komende jaren vooral voor haar pubers wil zijn en de verhuizing naar Durek in Amerika is afgeblazen. Märtha Louise rijdt weer paard, heeft een fijne vriendinkring in Oslo en lijkt goed in haar vel te zitten.