Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mabel heeft champagneproblemen

Op papier leverde ze € 65 miljoen per week in. Het zit wel eens even tegen in het leven. Zo liep de bouw van de nieuwe villa van prinses Mabel in Breukelerveen, waar ze zou willen gaan wonen met haar dochters Luana (16) en Zaria (15), tien maanden vertraging op voor de hernieuwde vergunningsaanvr...

Prinses Mabel heeft champagneproblemen

Op papier leverde ze € 65 miljoen per week in.

Het zit wel eens even tegen in het leven. Zo liep de bouw van de nieuwe villa van prinses Mabel in Breukelerveen, waar ze zou willen gaan wonen met haar dochters Luana (16) en Zaria (15), tien maanden vertraging op voor de hernieuwde vergunningsaanvraag rond was.

Het huis dat er ↑ stond is tegen de vlakte gegooid, maar cementmachines voor de bouw van het huis in haar eigen smaak, draaien vooralsnog nog niet.

Nu is het niet zo dat Mabel in een caravan op het perceel kampeert, ze resideert intussen in haar stadspaleisje in Londen. En het is óók niet zo dat ze op de kleintjes hoeft te letten, want dankzij een fijn aandelenpakket in Adyen, dat zich toelegt op online betalingsverkeer, is ze nog altijd in zeer goeden doen.

In 21 dagen tijd is Mabel op papier 193.600.000 euro kwijtgeraakt

Maar toch iets minder goed dan voorheen, nu de aandelenbeurzen wereldwijd buitengewoon onrustig zijn. In 21 dagen tijd is Mabel daardoor op papier 193.600.000 euro kwijtgeraakt, dus bijna 65 miljoen euro per week. Er zijn dagen dat we het niet hebben. Nu is het zo dat door diezelfde aandelen vorig jaar haar fortuin flink groeide, dus je kunt het zien als een normale correctie - beursgeld is nu eenmaal niet stabiel. 

Mark Zuckerberg van Facebook verloor vorige week in zes uur 29 miljard dollar

In de hoek waar de aandelenklappen vallen zit ook Facebookbaas Mark Zuckerberg die vorig week in zes uur 29 miljard dollar minder bezat toen zijn aandelen in moederbedrijf Meta kelderden. Het was een nieuw record in campagneproblemen, nadat Elon Musk's fortuin in november in één dag 35 miljard dollar minder waard was.  

Foto (c) Getty Images 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in