Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Mabel & de Princess Diaries

'Mabel, dit is Mia. Mia, maak kennis met Mabel.' Er zijn nieuwe avonturen van prinses Amelia 'Mia' Mignonette Thermopolis Moscovitz Renaldo op komst en ditmaal is er een echte prinses bij betrokken! Prinses Mabel heeft de handen ineengeslagen met Meg Cabot, de auteur van The Princess Diaries, die...

Prinses Mabel & de Princess Diaries

'Mabel, dit is Mia. Mia, maak kennis met Mabel.'

Er zijn nieuwe avonturen van prinses Amelia 'Mia' Mignonette Thermopolis Moscovitz Renaldo op komst en ditmaal is er een echte prinses bij betrokken!

Prinses Mabel heeft de handen ineengeslagen met Meg Cabot, de auteur van The Princess Diaries, die als 'royal biograaf' Mia's leven in lockdown beschrijft, na zomaar een deel van haar dagboek in handen te hebben gekregen.

Het nieuwe boek komt op 28 maart 2023 uit in het Engels en draait om Mia's strijd met de opgelegde beperkingen voor haar land, in quarantaine zitten in een paleis (niet zo fun als je zou denken), een vermeende royal affaire, een neusvaccin en een wederom erg veeleisende royal grootmoeder.

De opbrengst van The Quarantine Princess Diaries wordt gedoneerd aan VOW for Girls, de stichting die Mabel mede heeft opgericht om een einde te maken aan kinderhuwelijken.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in