Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hiep hiep hoera: prinses Lilibet blaast vandaag 3 kaarsjes uit

Happy birthday!

Lilibet

Wat vliegt de tijd! Prinses Lilibet, de jongste koter van prins Harry en Meghan Markle, mag vandaag alweer drie kaarsjes uitblazen. En om de verjaardag van de kleine prinses te vieren, gaven Harry en Meghan afgelopen weekend een intiem feestje in hun huis in Montecito.

Lili's derde verjaardag

Hoewel Lili vandaag jarig is, hebben de Sussexjes haar verjaardag afgelopen weekend al uitgebreid gevierd met familie en vrienden, zo weet People te vertellen. Hoe deze viering er precies uitzag, is echter niet bekend. Wellicht namen ze de eerste verjaardag van de kleine prinses als voorbeeld?

Voor de eerste verjaardag van Lili reisde de Sussexjes af naar het Verenigd Koninkrijk. De eerste verjaardag van Lili viel namelijk samen met het platina jubileum van wijlen koningin Elizabeth. Het gezin vierde de verjaardag van Lili dan ook in Frogmore Cottage (hun voormalige thuishaven). Een woordvoerder omschreef de viering van de verjaardag toentertijd als 'een relaxte, intieme picknick in de achtertuin'. Wij zijn benieuwd!

Lieve details

En waar Harry en Meghan niet vaak beelden hebben gedeeld van hun twee kinderen, hebben ze door de jaren heen wel hele lieve details over hun dochter onthuld. Zo sprak Meghan recent nog vol lof over haar dochter tijdens haar reis in Nigeria.

"Mijn dochter Lili is veel kleiner dan jullie en wordt bijna drie", begon ze. Vervolgens vertelde Meghan dat haar peuter een paar dagen geleden naar haar keek en zei: "Mama, ik zie mijzelf in jou." Lief! De moeder vond deze woorden van haar dochter natuurlijk enorm bijzonder. "Ik dacht, 'Ja, ik zie mijzelf in jou, en jij ziet mijzelf in jou.'" Ahw!

Royalty
  • Hello! Magazine, People
  • NL Beeld