Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Leonor viert Sweet Sixteen in Madrid

Je zult maar jarig zijn op Halloween! Als prinses Leonor van Spanje – vandaag is ze 16 geworden - een beetje geluk heeft, viert ze vandaag twee feestjes in twee landen. Eerst eentje thuis in Madrid en dan húp, op het vliegtuig naar Engeland, want de herfstvakantie van het UCW Atlantic College zit...

Prinses Leonor viert Sweet Sixteen in Madrid

Je zult maar jarig zijn op Halloween!

Als prinses Leonor van Spanje – vandaag is ze 16 geworden - een beetje geluk heeft, viert ze vandaag twee feestjes in twee landen.

Eerst eentje thuis in Madrid en dan húp, op het vliegtuig naar Engeland, want de herfstvakantie van het UCW Atlantic College zit erop, maandag beginnen de lessen weer.

Maar dat wil niet zeggen dat haar Sweet Sixteen niet met haar nieuwe vriendinnen in de 'dorm' kan worden gevierd, natuurlijk.

Echt vrij is Leonor maar enkele dagen geweest, ze begon haar herfstvakantie met nogal wat verplichtingen als prinses van Asturias, de titel die bij de kroonprinses hoort. Nu kan ze zich weer wekenlang aan haar opleiding wijden, de kerstvakantie begint voor haar (en prinses Alexia) op 10 december en duurt tot 5 januari 2022.

Foto's (c) Getty Images, Casa de S.M. el Rey

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in