Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Laurentien vlamt in rood bij Het Goedste Doel

Een avondje jury’en vraagt om een kek pak. En natúúrlijk om oorbellenpracht.

Laurentien Het Goedste Doel

Prinses Laurentien en goede doelen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In 2017 werd de prinses uitgeroepen tot de meest invloedrijke filantroop van Nederland, en zelf zit ze achter de Number 5 Foundation én de Missing Chapter Foundation.

Die eerste verbindt mensen die willen werken aan een rechtvaardige en duurzame samenleving. De tweede ondersteunt bedrijven, scholen, overheden en maatschappelijke organisaties bij het betrekken van kinderen in hun besluiten.

Brunopress/Patrick van Emst

Als er geld uitgereikt mag worden aan mooie goede doelen, wil de prinses daar best een avondje voor op glam. Zoals gisteravond in Leusden voor de bekendmaking van Het Goedste Doel van Nederland namens de AFAS Foundation.

Daar mocht ze een cheque van 50.000 euro uitreiken aan ReefSystems, een natuurorganisatie die een restauratieproject op poten heeft gezet voor een koraalrif in Kenia. Zal schoonzus Máxima ook leuk hebben gevonden: die is net terug uit dat land.

AFAS Foundation

Prinses Laurentien had er in elk geval zichtbaar zin in, daar in Leusden. Ze trok voor de gelegenheid een knalrood (dare we say Máxima-rood?) pak uit haar kast en maakte de look af met donkerrode accessoires, van slangenprint hakken tot een fijne clutch.

NLBeeld

En natuurlijk grote oorbellen, Laurentien zou Laurentien niet zijn zonder een opvallend sierraad. Met een beetje fantasie zien we er zeesterren in, een knipoog naar de winnaar van de avond.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Royalty
  • NLBeeld