Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Kate verrast met nieuwe gezinsfoto

Wat een snoezig kiekje!         

kate

Kate is natuurlijk al een tijdje uit de spotlights gestapt, maar zo nu en dan laat de prinses nog wat van zich horen. Ook de verjaardag van William liet ze niet zomaar aan zich voorbijgaan. Op Instagram plaatst Catherine een nieuwe gezinsfoto om haar man in het zonnetje te zetten.

Nieuwe gezinsfoto

Vrijdag blies William 42 kaarsjes uit: reden genoeg voor Kate om haar man eens in het zonnetje te zetten. Op het officiƫle Instagram-profiel van William en Kate verschijnt een nieuwe foto waarop Wills samen met George, Charlotte en Louis in de lucht springt. "Fijne verjaardag papa, we houden allemaal heel veel van je", luidt het bijschrift van Kate.

Het kiekje is vorige maand gemaakt in Norfolk, een oostelijke kustplaats in het Verenigd Koninkrijk. De credits gaan natuurlijk naar de Prinses van Wales herself. Op Instagram zijn volgers onder de indruk van het plaatje. "Mogelijk de beste foto die ik heb gezien van het gezin" en "Zo relaxed, normaal en vol vreugde", klinkt het in de reacties.

Sterke band

We weten van Kate dat ze momenteel extra tijd met haar familie spendeert, omdat ze eerder dit jaar een kankerdiagnose kreeg. Ook met schoonvader Charles lijkt de band beter dan ooit. Hij maakt hetzelfde mee en de twee lijken veel steun aan elkaar te hebben.

Drukke tijd achter de rug

Hoe Wills zijn verjaardag heeft gevierd is onduidelijk. De prins heeft een paar drukke weken achter de rug: eerst maakte hij natuurlijk zijn opwachting bij Trooping The Colour, vervolgens was hij aanwezig bij de Royal Ascot en kort daarop zat hij op de tribune van de EK-wedstrijd Engeland tegen Denemarken. We hopen dus maar dat zijn verjaardag vooral in het teken stond van rust, taart en heel veel champagne!

Royalty
  • RTL Boulevard, Hello! Magazine
  • NL Beeld, Instagram @princeandprincessofwales