Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Grace heeft een nieuw achterkleinkind

Pierre Casiraghi, de zoon van prinses Caroline van Monaco, en zijn echtgenote Beatrice Borromeo zijn afgelopen dinsdagochtend de trotse ouders geworden van een zoontje. De naam van het kindje is nog niet bekendgemaakt, zo weet People Magazine.  Voor de vierde keer omaOp een bijzondere manier is d...

Prinses Grace heeft een nieuw achterkleinkind

Pierre Casiraghi, de zoon van prinses Caroline van Monaco, en zijn echtgenote Beatrice Borromeo zijn afgelopen dinsdagochtend de trotse ouders geworden van een zoontje.

De naam van het kindje is nog niet bekendgemaakt, zo weet People Magazine

Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo

Voor de vierde keer oma

Op een bijzondere manier is de cirkel rond: het kindje werd geboren in het Princess Grace ziekenhuis in Monaco. Hiermee is prinses Caroline voor de vierde keer oma geworden. Het is het eerste kind voor Casiraghi en Borromeo.

Prinses Grace, prins Rainier, prins Albert, prinses Caroline en baby Stéphanie

Lees ook: Prinses Caroline wordt weer oma!

Twee maal het jawoord

De kersverse ouders trouwden in de zomer van 2015; eerst werd het burgerlijk huwelijk gesloten in de tuinen van het Paleis van Monaco, vervolgens gaven de geliefden elkaar nogmaals het jawoord tijdens een kerkelijke ceremonie in Italië. Casiraghi, de neef van prins Albert, is momenteel zevende in lijn van de Monegaskische troonopvolging.