Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Elisabeth gaat weer even op militair

Zo van de schoolbanken de bossen in. Het is een druk jaar geweest voor prinses Elisabeth van België. Ze ging studeren in Oxford, reisde voor royalklussen meermalen op en neer naar België en begon haar zomervakantie ook in volle vaart. Ze meldde zich vanuit het Verenigd Koninkrijk begin juli direc...

Prinses Elisabeth gaat weer even op militair

Zo van de schoolbanken de bossen in.

Het is een druk jaar geweest voor prinses Elisabeth van België. Ze ging studeren in Oxford, reisde voor royalklussen meermalen op en neer naar België en begon haar zomervakantie ook in volle vaart.

Ze meldde zich vanuit het Verenigd Koninkrijk begin juli direct weer bij de Koninklijke Militaire School, waar ze haar meedeed aan een zomerkamp.

Elisabeth zat zelf een jaar op de school, maar sloot aan bij klasgenoten die ook een tweede academiejaar volgden. In totaal kan de opleiding tot wel vijf jaar duren.

Het Belgische koningshuis gaf er deze prachtige impressie van vrij...

...en natuurlijk ook wat mooie plaatjes van de kroonprinses daar in Aarlen.

Het blijft stoer om te zien, en vanuit het Belgische kunnen we ons nog langer verheugen op dit soort plaatjes. 

Broer prins Gabriël start eind deze zomer ook met een opleiding aan de Militaire Academie, zo maakte het koningshuis deze week bekend. 

Beeld: Belgische Monarchie

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in