Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene: komt ze ooit nog terug?

'Het valt me moeilijk en maakt me verdrietig.' Aanstaande donderdag zijn prins Albert en prinses Charlene van Monaco tien jaar getrouwd. Het valt nog te bezien of ze het samen kunnen vieren, want Hare Doorluchtige Hoogheid verblijft al anderhalve maand in haar geboorteland Zuid-Afrika. Volgens he...

Prinses Charlene: komt ze ooit nog terug?

'Het valt me moeilijk en maakt me verdrietig.'

Aanstaande donderdag zijn prins Albert en prinses Charlene van Monaco tien jaar getrouwd. Het valt nog te bezien of ze het samen kunnen vieren, want Hare Doorluchtige Hoogheid verblijft al anderhalve maand in haar geboorteland Zuid-Afrika.

Volgens het Franse blad Voici blijft ze daar: 'Voor Charlene is 'de rots' verleden tijd', luidde de kop. Ze zou in Monaco ongelukkig zijn en het niet kunnen verkroppen dat Albert mogelijk nog een derde buitenechtelijk kind heeft.

De prinselijke PR-machine reageerde niet op het ze-komt-nooit-meer-terug-bericht, maar kwam wel met een perscommuniqué. Daarin staat dat Charlene 'op doktersadvies' in Zuid-Afrika moet blijven, zodat de prins er even alleen voor staan (mét een legertje nanny's) wat betreft de kinderen. 

Ze liep vorige maand bij een inzet tegen stropers een ernstige oor-, neus- en keelinfectie op. Nadat er complicaties zijn opgetreden, is ze afgelopen donderdag opnieuw geopereerd. Er volgen nog ingrepen, aldus het paleis.

Ze was er al op 18 maart voor de herdenkingsdienst van koning Goodwill Zwelithini in het KwaKhethomthandayo paleis in Nongoma...