Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene is terug in Monaco!

Ze heeft zich weer bij man en kinderen gevoegd. Goed nieuws uit Monaco: prinses Charlene is voldoende op krachten gekomen en is inmiddels weer bij haar man, prins Albert en hun kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella. "In overleg met haar artsen, en gezien het feit dat ze goed herstelt, zijn...

Prinses Charlene is terug in Monaco!

Ze heeft zich weer bij man en kinderen gevoegd.

Goed nieuws uit Monaco: prinses Charlene is voldoende op krachten gekomen en is inmiddels weer bij haar man, prins Albert en hun kinderen, prins Jacques en prinses Gabriella.

"In overleg met haar artsen, en gezien het feit dat ze goed herstelt, zijn Hunner Doorluchtige Hoogheden tot de conclusie gekomen dat prinses Charlene de rest van haar hersteltijd in het prinsdom kan doorbrengen, met haar man en kinderen," zo luidt de verklaring van het paleis.

"Met dit perspectief is de prinses net teruggekeerd in Monaco waar ze tot haar grote vreugde is herenigd met haar gezin en dierbaren. In de komende weken zou ze in staat moeten zijn om volledig te herstellen, voor ze haar officiële activiteiten weer kan hervatten.

Zodra haar gezondheid het toestaat, zal de prinses weer het voorrecht hebben om vrolijke momenten te delen met de Monegasken, die ze zo heeft gemist.

Om helemaal te herstellen heeft de prinses nog rust nodig, daarom vraagt het prinselijk paar om de privacy van de prinses en haar gezin te blijven respecteren."

Foto (c) Palais Princier 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in