Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlene & de Royal Core Business

Ze is zichtbaarder dan in de tien jaar hiervoor. Goed om te zien dat prinses Charlene van Monaco gestaag openbare taken verricht. Dit weekend was ze aanwezig bij de opening van een luxe juwelierszaak in Monte Carlo.  Het was een béétje een vriendendienstje: Charlene was gevraagd door Zuid-Afrikaa...

Prinses Charlene & de Royal Core Business

Ze is zichtbaarder dan in de tien jaar hiervoor.

Goed om te zien dat prinses Charlene van Monaco gestaag openbare taken verricht. Dit weekend was ze aanwezig bij de opening van een luxe juwelierszaak in Monte Carlo. 

Het was een béétje een vriendendienstje: Charlene was gevraagd door Zuid-Afrikaanse merkambassadeur en ontdekkingsreiziger Mike Horn om een lintje door te knippen bij Panerai. Ook de Zwitserse zakenvrouw Tina Zegg en Panerai CEO Jean-Marc Pontroué waren erbij.

Charlene, die in haar Transparante Fashion Fase zit, droeg een donkerblauwe doorzichtige top met strepen over een strapless top van Brunello Cucinelli met daaronder een culotte. Erbij lange oorbellen: mooi hoor! 

Foto's © Zegg Cerlati

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in