Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Catherine over de regenbogen: 'HM keek naar ons'

Langzaam maar zeker nemen de Windsors hun taken weer op. Waar koning Charles zich met koningin Camilla even heeft teruggetrokken op Balmoral om bij te komen van de afgelopen twee weken, neemt de naaste familie de honneurs waar. Prins William heeft zijn eerste speech alweer gegeven, in het kader v...

Prinses Catherine over de regenbogen: 'HM keek naar ons'

Langzaam maar zeker nemen de Windsors hun taken weer op.

Waar koning Charles zich met koningin Camilla even heeft teruggetrokken op Balmoral om bij te komen van de afgelopen twee weken, neemt de naaste familie de honneurs waar. Prins William heeft zijn eerste speech alweer gegeven, in het kader van de Earthshot Prize.

En de prins en prinses van Wales bedankten op Windsor Castle iedereen die daar had geholpen de begrafenis van koningin Elizabeth te organiseren.

Beiden verbaasden zich over de regenbogen die de afgelopen weken te zien waren, met name op 8 september (de dag dat de Queen overleed) boven Buckingham Palace, Balmoral en Windsor Castle...

...maar ook op de avond voor de uitvaart.

Hoewel ze benadrukten dat het natuurlijk 'gewoon de weersomstandigheden' waren, was het hen niet ontgaan. "Het verbaasde me," zei William. "In Schotland zie je bijna nooit regenbogen en nu opeens vijf. Het zijn de dingen die je niet verwacht die je naar de keel grijpen."

Ook Catherine was het opgevallen: 'HM keek naar ons.' Het stel sprak ook over de vele wegafzettingen die Kate had gezien toen ze de kinderen naar school bracht en ophaalde.

"We waren blij dat het niet de hele stad tot stilstand heeft gebracht," zei William. "Daar waren we bang voor, dat het iedereens leven zou ontwrichten."

The Duchess of Buttons trok haar Dolce & Gabbana jas weer eens aan. De rouwperiode in het Verenigd Koninkrijk is al afgelopen, maar uit respect houdt de familie die tot aanstaande maandag aan, vandaar de stemmige kleding.  

Ook prinses Anne pakte haar taken alweer op. Zij ging naar de Portsmouth Naval Base, om daar de matrozen en het andere personeel te bedanken die hadden meelopen in de processie.

Prins Edward en Sophie zijn even uit beeld, die hebben vermoedelijk alsnog hun dochter op de universiteit van St Andrews in Schotland afgezet.

Prins Harry en hertogin Meghan zijn weer terug in Californië om Archie en Lilibet in de armen te sluiten: die hadden ze twee weken niet gezien.  

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in