Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrix: uit de kunst in Laren

Nieuwe bolide, wijnrode outfit, niets meer aan doen. Prinses Beatrix opende vanmiddag de nieuwe museumvleugel van Singer Laren. Daar hebben ze nu de nieuwe Nardinczalen, waar de privéverzameling Collectie Nardinc permanent wordt tentoongesteld. Op 400 vierkante meter vind je onder andere de tento...

Prinses Beatrix: uit de kunst in Laren

Nieuwe bolide, wijnrode outfit, niets meer aan doen.

Prinses Beatrix opende vanmiddag de nieuwe museumvleugel van Singer Laren. Daar hebben ze nu de nieuwe Nardinczalen, waar de privéverzameling Collectie Nardinc permanent wordt tentoongesteld.

Op 400 vierkante meter vind je onder andere de tentoonstelling Sluijters en de modernen, met ruim veertig werken van Jan Sluijters en werken van moderne tijdgenoten.

Prinses Beatrix arriveerde in haar nieuwe bolide, hartstikke duurzaam

Het museum prijkte al met de omvangrijke kunstcollectie van het Amerikaanse echtpaar Anna en William Singer, die bestaat uit de Franse schilders van Barbizon, de Haagse en Amsterdamse School en de Larense impressionisten.

De prinses heeft er al een druk 2022 op zitten, zeker vergeleken met hoeveel we Willem-Alexander en Máxima in actie hebben gezien en aangezien ze toch echt met pensioen is. Zo opende ze het Jaar van de Molenaar en het Holland Dance Festival, ging ze naar meerdere cultuurvoorstellingen en bezocht ze het opleidingscentrum van de Koninklijke Marechaussee. Volgende week is ze samen met prinses Mabel digitaal bij de uitreiking van de Prins Friso Ingenieursprijs.

Prinses Beatrix is altijd in voor een tentoonstelling. Ze opende de nieuwe vleugel en kreeg direct als allereerste een rondleiding. Vanaf 9 maart is het museum ook weer geopend voor publiek. Kaarten boek je hier.

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in