Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Josine van Modekoningin Máxima: 'Prinses Beatrix is prachtig in een pantalon!'

Afscheid van haar vertrouwde silhouet, mooie nieuwe look.

prinses beatrix broek pantalon

Prinses Beatrix is de belichaming van klasse en waardigheid, ook nu ze vanwege ouderdomskwaaltjes is overgestapt op de pantalon. Josine van ModekoninginMáxima praat je helemaal bij over deze relatieve nieuwe look.

Getty Images

Zo kon je haar jaren uittekenen

Getty images

Getty Images

Nu ze koningin-af is, kan de prinses de teugels eindelijk laten vieren, ook op het gebied van mode. In eerste instantie deed ze dat nog niet en bleef ze trouw aan het plaatje dat in ons nationale geheugen gegrift staat. Maar…. sinds een jaar of vier is ze dan toch geswitcht.

Getty Images

Naar verluidt is de pantalon in de walk-in closet van Kasteel Drakensteyn terechtgekomen door ouderdomskwaaltjes. Met regelmaat wordt de prinses gespot met tape of verband om haar enkel. Met een pantalon kun je dat natuurlijk een stuk beter verstoppen. Extra pluspunt: het afscheid van de hak valt minder op.  

Getty Images

Gelukkig kun je met een damesbroek ook héél chic en gekleed voor de dag komen.

Getty Images

De prinses draagt vaak een zwart exemplaar, dat ze dan combineert met een top in een bijzondere stof of kleur.

PPE Agency

Voor overdag zijn jasjes en pantalon in dezelfde stoffen ook wel in trek.

Getty Images

Heel eerlijk? Vaak vind ik de kleding van de prinses leuker en pittiger met pantalon. Deze set droeg ze vrijdag, toen ze met schoondochter Máxima naar een concert ging. Dit staat haar toch geweldig? De koningin had overigens heel sensitief haar kleding op de prinses aangepast #lief

Royalty
  • Getty Images