Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrice valt op met fleurig bloemenprintje in Wimbledon-box

Geen polkadotjes of pasteltinten, maar een fleurige bloemenprint voor het nichtje van koning Charles.

beatrice

Het populaire Wimbledon is in volle gang en we wachten stiekem met smart op een eventuele aanwezigheid van prinses Catherine. Gisteren hebben we in ieder geval een andere royal in de royal box van het toernooi kunnen zien schitteren, want prinses Beatrice stal de show met haar fleurige outfit.

Zomerse ensemble

Het nichtje van koning Charles was gisteren – op de negende dag van het toernooi – samen met haar man Edoardo Mapelli Mozzi, in de royal box te vinden. Het paar nam plaats in de eerste rij van de box op het Centre Court om te kijken naar de Italiaanse Jannik Sinner tegen de Russische Daniil Medvedev in de kwartfinale van het enkelspel.

Prinses Beatrice viel op in haar zomerse ensembles: een jurk met bloemenprint. De dresscode van de royal box vereist nette outfits, waarbij mannen in pak verschijnen en de ladies vaak in een nette jurk. Andere jaren waren vooral de polkadotjes populair, maar daar week Beatrice nu dus vanaf.

NL Beeld / Goff photos

De prinses van York droeg een kanten overhemdjurk met bloemenprint van het merk Monique Lhuillier. Voor het origineel ben je een stevige 3121 euro kwijt. Hoewel Beatrice gisteren opviel in de box, wacht men met smart op de aanwezigheid van de Wales'jes – en dan met name op prinses Kate.

NL Beeld / Goff photos

Andere royals

Nu het einde écht dichterbij komt, wordt het wel erg spannend en tasten zelfs de organisatoren nog in het duister of Kate aankomend weekend wel of niet van de partij is. Volgens insiders zal de zieke Kate op het laatste moment de beslissing nemen. De organisatie heeft vast maatregelen genomen en een vervanger opgetrommeld: Birgitte (78), de hertogin van Gloucester. Ze zou sinds 1 juli al twee bezoekjes aan Wimbledon hebben gebracht. Andere royals op het event waren Albert van Monaco en prins Michael van Kent, een neef van wijlen koningin Elizabeth.

Royalty
  • People
  • NL Beeld