Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Beatrice en verloofde Edo op Sandringham

Aftellen naar de bruiloft in stijl. Ooit zou het ondenkbaar zijn geweest dat een royal verloofde de kerstdagen door zou brengen te Sandringham, de winterresidentie van de Queen en tevens haar privébezit. Maar met het klimmen der jaren wordt HM wat rekkelijker in dit soort dingen: in 2017 was ook ...

Prinses Beatrice en verloofde Edo op Sandringham

Aftellen naar de bruiloft in stijl.

Ooit zou het ondenkbaar zijn geweest dat een royal verloofde de kerstdagen door zou brengen te Sandringham, de winterresidentie van de Queen en tevens haar privébezit.

Maar met het klimmen der jaren wordt HM wat rekkelijker in dit soort dingen: in 2017 was ook toen nog Meghan Markle welkom. Dus werd kleindochter prinses Beatrice van York aangemoedigd om haar verloofde, vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi, mee te nemen. Koningin Elizabeth zou te doen hebben met Bea, wier aanstaande bruiloft op een vervelende manier wordt overschaduwd door het schandaal rond haar vader.

Voor Edo zal het geen ontspannen kerst zijn geweest: de feestdagen op Sandringham spelen zich af volgens een strak schema, inclusief een chique kerstdiner. Gezien de hoge leeftijden van de matriarch (de Queen is 93) en patriarch (prins Philip is 98) van de familie is het echter fijn dat Edo erbij kon zijn, om kerst met de Windsors te kunnen ervaren zoals Beatrice het al haar hele leven heeft gevierd.