Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Anne: de liefste foto's van Hare Nuchterheid

De royal bikkel wordt vandaag 71 – congrats! Anne, de enige dochter van koningin Elizabeth, staat niet bekend als een overmatig sentimentele vrouw. De paardenliefhebber is aards, nuchter en plichtsgetrouw. Kan soms wat bot uit de hoek komen. Maar heeft ook zo haar zachte kanten. Ter ere van haar ...

Prinses Anne: de liefste foto's van Hare Nuchterheid

De royal bikkel wordt vandaag 71 – congrats!

Anne, de enige dochter van koningin Elizabeth, staat niet bekend als een overmatig sentimentele vrouw.

De paardenliefhebber is aards, nuchter en plichtsgetrouw. Kan soms wat bot uit de hoek komen. Maar heeft ook zo haar zachte kanten. Ter ere van haar verjaardag: 14 foto's van prinses Anne om een beetje bij te smelten.

1965

De Queen had eigenlijk twee gezinnen: Charles en Anne verschillen fors in leeftijd met Andrew en Edward. Toch waren ze hecht: hier zit prins Andrew voor grote broer Charles en racet Anne met hen bij de stallen van Windsor Castle.

1974

Bij een poging om Anne te kidnappen, werd haar bodyguard James Beaton neergeschoten. Ze bezocht hem nog dezelfde dag, in het ziekenhuis.

2004

Pretmomentje met haar moeder. En taart...

...altijd een goede combinatie.

2007

Anne kon een potje breken bij haar vader, volgens Philip was ze 'de zoon die ik nooit heb gehad'. 

2010

Ondanks het feit dat haar oudere broer Charles en zij enorm verschillen in karakter, zijn ze onvoorstelbaar trouw aan elkaar. "Opgroeien zoals wij zijn opgegroeid doet dat met je," zei ze daar ooit over.

Ter ere van haar verjaardag deelde Charles dit lieve kiekje met zijn zusje.

2016

Dikke kus voor kleindochter Mia...

…en voetballen met de oudste dochter van haar dochter Zara.

2017

Knuffel voor dochter Zara, tijdens Ascot.

2018

Prinses Anne heeft een gortdroog gevoel voor humor; als je een leuke middag wilt hebben, moet je zorgen dat je naast haar zit, zoals de Wessex'jes hier is gelukt.

Ook hertogin Kate weet daar alles van.

2021

Op pad met haar moeder (en overduidelijk een beetje vertederd door de Queen). Dat krijg je als je als dochter een beetje gaat moederen. Van harte, Princess Royal!

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in