Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins William lijkt meer op zijn moeder dan hij denkt

Zijn reactie is te lief. Een fan vertelde prins William dat hij op zijn moeder, prinses Diana lijkt. Zijn reactie was een beleefde grap terug. Linda Moore, 62, vertelde aan Us Weekly: “Ik zei tegen hem: ‘je lijkt erg op jouw moeder’, en hij zei: ‘ik denk wel dat mijn moeder er beter uitzag.” De f...

Prins William lijkt meer op zijn moeder dan hij denkt

Zijn reactie is te lief.

Een fan vertelde prins William dat hij op zijn moeder, prinses Diana lijkt. Zijn reactie was een beleefde grap terug. Linda Moore, 62, vertelde aan Us Weekly: “Ik zei tegen hem: ‘je lijkt erg op jouw moeder’, en hij zei: ‘ik denk wel dat mijn moeder er beter uitzag.”

De fan ontmoette de prins en zijn vrouw, Kate Middleton, toen ze een bezoek aan de kathedraal van Truro in Cornwall bracht. Moore vertelde ook tegen de prins dat ze zijn moeder 25 jaar geleden eerder had ontmoet. Als laatste vroeg ze om een kus. Hij antwoordde: “je kunt mij een kus op de wang geven.”

“Hij is lief” zei ze. “Ook heb ik Harry ontmoet. Nu heb ik iedereen ontmoet, zelfs de koningin in Camborne”. De fan kan trots zijn!

Wij hebben ook een paar foto’s gevonden, waardoor wij de fan groot gelijk geven. Zoals het feit dat William zijn Kate ten huwelijk heeft gevraagd met zijn moeders trouwring. Kate draagt dezelfde saffier ring met een aureole diamant die Diana 30 jaar geleden droeg. Ook kleedt hij zijn kinderen zoals Diana dat deed. Het is een deel van hun koninklijke plicht om eer te bewijzen aan de militairen, maar we denken dat Diana trots zou zijn op haar zoon die 10 jaar bij de Royal Air Force en Britse strijdkrachten heeft getraind.