Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins William breekt protocol

Geconfronteerd met een verdrietige overlevende van de brand in Grenfell Tower kon prins William zich niet meer inhouden. Tegen alle koninklijke protocollen in gaf hij de vrouw een dikke knuffel. Als er iets erg gebeurt, is de Britse koninklijke familie altijd snel ter plaatse om steun te betuigen...

Prins William breekt protocol

Geconfronteerd met een verdrietige overlevende van de brand in Grenfell Tower kon prins William zich niet meer inhouden. Tegen alle koninklijke protocollen in gaf hij de vrouw een dikke knuffel.

Als er iets erg gebeurt, is de Britse koninklijke familie altijd snel ter plaatse om steun te betuigen. Dit weekend waren het koningin Elizabeth en kleinzoon William. Ze luisterden naar verhalen, gaven handjes, en deden een financiële bijdrage. Maar fysieke troost geven, dat hoort er om veiligheidsoverwegingen echt niet bij. Het kon prins William dit weekend allemaal niet schelen.

Lees ook: Prins William lijkt meer op zijn moeder dan hij denkt

De snikkende Fatima Jafari (78) kon ook wel wat troost gebruiken. Haar man Ali (82) is nog altijd kwijt sinds de brand in de woontoren in Londen. Hij zou vast zijn komen te zitten in een lift. De prins heeft Fatima verzekerd alles op alles te zetten om haar man te vinden. 

Bekijk het emotionele plaatje hier.