Prins: ‘Twee kinderen? Chaos!’

Prins: ‘Twee kinderen? Chaos!’

Ook als royal is een leven met twee kleine kinderen hectisch, vertellen prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden in een nieuw interview.

Het koppel vertelt in een interview met het Zweedse treinblad Kupé openhartig over hun nieuwe leventje met twee kinderen. Zoon Alexander is net achttien maanden, en op 31 augustus kwam prins Gabriel er al bij.

Prins: ‘Twee kinderen? Chaos!’

Pure chaos“We proberen ’s avonds zoveel mogelijk familietijd te scheppen”, vertelde Sofia. “En dat is pure chaos”, voegde Carl Philip daar lachend aan toe. Tijdens de fotoshoot wist het koppel die chaos duidelijk thuis te laten: de foto’s (zie hieronder) werden een krappe maand na de bevalling gemaakt en zijn van grote schoonheid.

Twee keer zoveel liefdeToch verwacht Sofia wel dat de komende maanden aanhoudend zwaarder worden. “Nu slaapt en eet Gabriel voornamelijk, en zien we slechts heel af en toe een glimp van hoe het leven met twee kinderen er echt uitziet. Gelukkig is er ook twee keer zoveel liefde. We hebben nu een goede routine gevonden. Maar waar we over een paar maanden staan…”