Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Maurits 50 jaar. De leukste foto's:

Vijftig jaar geleden op 17 april 1968 zag Prins Maurits, voluit Maurits Willem Pieter Hendrik, Prins van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven, in Utrecht het levenslicht. De oudste zoon van Prinses Margriet en Mr. Pieter van Vollenhoven is een van de meest toegankelijke leden van het koningshuis. Dit z...

Prins Maurits 50 jaar. De leukste foto's:

Vijftig jaar geleden op 17 april 1968 zag Prins Maurits, voluit Maurits Willem Pieter Hendrik, Prins van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven, in Utrecht het levenslicht.

De oudste zoon van Prinses Margriet en Mr. Pieter van Vollenhoven is een van de meest toegankelijke leden van het koningshuis. Dit zijn de leukste foto’s.

De officiële geboortefoto van prins Maurits. Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven staan met de kleine prins Maurits bij het doopfont in de Grote Kerk, waar prof. Dr. H. Berkhof de doop  verricht.

Qua leeftijd ontlopen Prins Maurits en Willem Alexander elkaar niet zo veel. De neefjes kunnen het goed met elkaar vinden.

Prinses Margriet en mr. Pieter van Vollenhoven met prins Maurits op vakantie in Porto Ercole in het Italiaanse vakantieverblijf  “De Gelukkige Olifant.”

De prins is altijd wel in voor een geintje en is daardoor een graag geziene gast op Koninginnedagen. Voor een potje touwtrekken of een selfie is hij wel te porren.

Een titel zit er niet in, Maurits heeft alleen de niet-erfelijke titel van prins. Op het moment dat zijn neef Willem-Alexander de troon besteeg, viel Maurits af als lid van het Koninklijk Huis.

Beeld: ANP PHOTO BENELUX PRESS, ANP PHOTO ROYAL IMAGES 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in