Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Joachim getroffen door een hersenbloeding

Spoedoperatie tijdens zijn vakantie in Frankrijk. Deze week vierde prins Joachim van Denemarken nog de 18de verjaardag van zijn tweede zoon prins Felix in Chateau Cayx, het vakantieadres van de Deense royals. Het leverde onbezorgde kiekjes op, maar intussen is de stemming heel anders, want hij is...

Prins Joachim getroffen door een hersenbloeding

Spoedoperatie tijdens zijn vakantie in Frankrijk.

Deze week vierde prins Joachim van Denemarken nog de 18de verjaardag van zijn tweede zoon prins Felix in Chateau Cayx, het vakantieadres van de Deense royals. Het leverde onbezorgde kiekjes op, maar intussen is de stemming heel anders, want hij is gisteravond getroffen door een hersenbloeding.

De prins, hier met prinses Marie en al zijn kinderen, is overgebracht naar het universiteitsziekenhuis in Toulouse waar hij onmiddellijk is geopereerd. De operatie was een succes en het hof omschrijft de toestand van Joachim vandaag als 'stabiel'. Meer informatie is er niet vrijgegeven, wel laat koningin Margrethe weten dat ze graag ziet dat het gezin van haar tweede zoon voorlopig met rust wordt gelaten.

Prinses Marie, hier in betere tijden, is bij haar man. Het stel woont tegenwoordig in Parijs waar Joachim een hoge militaire functie vervult.  

Foto's (c) Det Danske Kongehus 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in