Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Joachim en prinses Yasmine Murat zijn getrouwd!

De bruiloft had een enorm Napoleon-gehalte.   Iedereen die meent iets voor te stellen in de Europese adel flaneerde vrijdagavond door de Imperial Art Gallery in Parijs, voor de pre-party van prins Joachim Murat en prinses Yasmine, de vorig jaar al voor de wet getrouwd zijn. Het stel heeft een zoo...

Prins Joachim en prinses Yasmine Murat zijn getrouwd!

De bruiloft had een enorm Napoleon-gehalte.  

Iedereen die meent iets voor te stellen in de Europese adel flaneerde vrijdagavond door de Imperial Art Gallery in Parijs, voor de pre-party van prins Joachim Murat en prinses Yasmine, de vorig jaar al voor de wet getrouwd zijn. Het stel heeft een zoontje, Joachim Jr.

Omdat de prins Napoleontische roots heeft, waren de bruidsfestiviteiten gedoopt in Empire stijl. Prinses Yasmine droeg tijdens de pre-party maar liefst drie verschillende jurken, vergezeld van een bijpassende tiara. 

(c) Histoires Royales

En de heritage werd alom geëerd. De eerste jurk was een echte prinsessenjurk, sprankelend en wit, van Hervé Moreau Couture. De tweede jurk was blauw, een knipoog naar het wapen van de Murats. De derde jurk, van Karim Sifaoui Couture, deed denken aan de traditionele karakou, een gebaar naar de Algerijnse roots van de prinses (zodra we aan beeld kunnen komen, zetten we het erbij).

Het kerkelijk huwelijk werd gesloten onder het toeziend oog van Napoleon I...

...in de kathedraal...

... en voor redelijk obscure adel was er best belangstelling voor.